Terug naar het overzicht

Een gezellig knus avondje uit

Dat is waar de dinsdagavondclub voor staat. Iedere dinsdag is er onder leiding van enthousiaste vrijwilligers van 19:00 tot 21:00 uur club op het Westerhonk. Vanwege de verbouwing vindt de club nu plaats in de personeelskantine, maar jarenlang was het buurthuis onze vaste plek. Nu krijgen we straks een mooie nieuwe plek in de Instuif.

Bij de dinsdagavondclub doet iedereen dat wat hij of zij leuk vindt. Er worden spelletjes gespeeld, puzzels gemaakt, een aantal dames doen graag aan handwerken en als je alleen komt voor een kopje koffie of de gezellige muziek dan is dit ook prima. Tijdens het seizoen organiseren wij een paar vaste activiteiten zoals bingo, kerststukje maken, playbackshow en het Nieuwjaarsbuffet.

Er is ook de mogelijkheid om deze avond een sportief tintje te geven.
Iedere week gaan we met groepje namelijk een uurtje zaalvoetballen in de sporthal van basisschool de Zeester in Monster. Vanaf de dinsdagavondclub rijden we hier met een busje naar toe. Het voetballen is echt voor de lol en dan ook geschikt voor iedereen die dit leuk vindt.

De kosten voor de club zijn €65,- per jaar.
Uiteraard ben je van harte welkom om vrijblijvend een aantal keer te komen kijken of je dit leuk vindt. Heb je vragen neem dan contact op met Myosotis.

Terug naar het overzicht