Terug naar het overzicht

Match Intergreen en St. Myosotis Westland

Match Intergreen en St. Myosotis Westland

Tijdens de beursvloer Westland in oktober 2014 maakten Brigitte van Leeuwen van Intergreen en Melanie Barbier van St. Myosotis Westland een match.
Myosotis is een vrijwilligersorganisatie die vrijetijdsbesteding organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking in het Westland. Intergreen B.V. is een organisatie op het gebied van de in- en verkoop van bloemen en planten en gespecialiseerd in het conceptmatig en tailor-made leveren van verkoopklare bloemen, boeketten en planten aan supermarktketens

Om een aantal vrijwilligers te bedanken voor hun inzet werden zij uitgenodigd voor een workshop bloemschikken bij Intergreen. Op dinsdag 8 september j.l. is deze match uitgevoerd. Met een groepje van 13 vrijwilligers werden we hartelijk ontvangen in Honselersdijk. Hier hebben we onder leiding van Daphne Oosterveer een mooi bloemstuk gemaakt met prachtige bloemen van Intergreen. In de weer met de bloemen werd de avond door de vrijwilligers ervaren als echt een uitje waarna we er met elkaar weer tegenaan kunnen! Alle vrijwilligers gingen met een prachtig stuk en positieve energie weer naar huis. Intergreen bedankt!

Terug naar het overzicht